Velkommen til UniFactory
Personal menu
Søg
Filters Close Clear All
Min: $2,995.00 Max: $8,000.00
$2995 $8000

Logistik

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Office365 e-mail integration

Bemærk prisen er for opsætning, der vil forekomme gebyr på kr. 39,- pr. måned pr. bruger.

UniFactory tilbyder 2 former for mailintegration fra Office365 til Uniconta:

Vælg hvilke mails der skal gemmes hvor i Uniconta

Her kan du i din mailoversigt i Outlook dobbeltklikke på de mails, du vil have over i Uniconta, og samtidig vælge, hvor de skal gemmes, f.eks. på en kontaktperson, en kunde, ordre, tilbud eller indkøbsordre.

Automatisk synkronisering med kunder og kontaktpersoner i Uniconta

Her vælger du én gang pr. mailadresse, på hvilke kunder og kontaktpersoner, du vil gemme mails fra i Uniconta. Herefter vil Office365 automatisk overføre/kopiere mailen ind i Uniconta på den kontakt, hvis mailadresse matcher med afsendermailadressen i Outlook.

Dan opfølgningsaktivitet i Uniconta direkte fra mail i Outlook

Med denne funktion kan du direkte fra en mail i Outlook danne en opfølgningsaktivitet i Uniconta, så du ikke glemmer at følge op få mailen.

Generelle krav

Office365

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$4,900.00

Produktions Planlægning

UniGantt: Din Vej til Optimeret Produktionsstyring i Uniconta

Løft jeres produktionsstyring til et professionelt niveau med UniGantt, den ultimative add-on til Uniconta. Vi har skabt et kraftfuldt værktøj, der sætter jer i førersædet, når det handler om at organisere og koordinere projekter med præcision og lethed.

Struktureret projektadministration: UniGantt tilbyder jer en platform, der strukturerer og styrer projekter som aldrig før. Uanset om det er produktionsruter eller planlægning med realtids-simulering, giver denne add-on jer den nødvendige struktur for at bringe jeres projekter til liv.

Planlægning og deling: Få styr på tidsplaner, opgaver og ressourcer på tværs af teams og afdelinger. Med UniGantt kan I nemt oprette og dele planer, der holder alle på samme side og styrker samarbejdet.

Skabt til jeres behov: Vores tilpasningsmuligheder giver jer friheden til at forme projektplaner og tidsplaner, så de passer til netop jeres krav.

Realtime overvågning og analyse: Følg projektets fremskridt i realtid og identificér flaskehalse og forsinkelser. UniGantt giver jer den indsigt, I behøver for at sikre en smidig projektgennemførelse.

Smukke rapporter, fantastiske Resultater: Generér rapporter og grafer, der præsenterer projektets status, ressourceudnyttelse og tidsplanafvigelser på en visuelt imponerende måde. Skab klarhed og overblik med professionelle analyseredskaber.

Styrk jeres projektstyring: UniGantt går ud over det almindelige og løfter jeres projektstyring til nye højder. Øg produktiviteten, forbedre planlægningen og skab succesfulde resultater, der taler for sig selv.

Kontakt os i dag, og oplev selv, hvordan UniGantt kan revolutionere jeres projektstyring. Vi står klar med videoer, guider og svar på jeres spørgsmål. Lad os tage det næste skridt mod en mere effektiv og succesfuld projektstyring sammen.

Generelle krav

Uniconta Produktion

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$8,000.00

Shipmondo integration

Bemærk at der vil være yderlige gebyr på Dkk. 299,- pr. måned

Kobling mellem Uniconta og Shipmondo

Med Uni-Shipmondo integrationen slipper du for besværet med manuel indtastning af ordreoplysninger i Shipmondo. Når du opretter dine salgsordrer i Uniconta, får du øjeblikkeligt udskrevet pakkelabels og overført dine ordreoplysninger til Shipmondo. Den automatiske track-and-trace-funktion holder dig opdateret i Uniconta. Shipmondo er et firma, der arrangerer dine transporter på forskellige transportører, og hjælper dig med alt det nødvendige papirarbejde. Vi understøtter GLS, PostNord og Danske Fragtmænd. Ring og spørg til andre transportører. Vi håndterer de fleste, men funktionaliteten er forskellig efter, hvad de forskellige transportører giver mulighed for. Du kan læse mere om Shipmondo på www.shipmondo.com Kontakt os, hvis du ønsker guide, videovisning eller har spørgsmål til denne add on.

Generelle krav

Uniconta og Shipmondo

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$3,500.00

Jobsstyring

Optimer Produktionen med UniFactory Jobstyring: Din Vej til Effektivitet

Forvandl din produktionsproces med UniFactory Jobstyring, der bringer klarhed og kontrol til dine medarbejdere på gulvet. Vi har skabt den ultimative løsning, der giver dine produktionsteams et klarere syn på deres ansvarsområder og en intuitiv måde at registrere og overvåge hvert trin på.

Sammenkobling med Planlægningen:

Præcis Tidsregistrering: Vi giver dine medarbejdere magten til at registrere tidsforbruget med lethed. Med start/stop-funktionen eller muligheden for manuel indtastning får I en fleksibel måde at dokumentere den forbrugte tid på hver opgave.

Feedback og Automatisk Statusopdatering: Giv stemme til dine medarbejdere ved at tillade gode og kasseret emner at blive rapporteret. Samtidig sørger UniFactory Jobstyring for, at status på produktion og job opdateres automatisk, så du altid er opdateret.

Detaljeret Produktionsoversigt: Dine medarbejdere får adgang til en skattekiste af information om produktionen. Alt fra tegninger og billeder til rute og råmaterialer kan let gennemses, så alle har de nødvendige ressourcer til at udføre deres arbejde med ekspertise.

Fremtidens Produktion: UniFactory Jobstyring er ikke blot en løsning, det er en transformation af din produktionsproces. Styrk dine medarbejdere med værktøjerne til succes, øg produktiviteten og skab en mere harmonisk arbejdsproces.

Kontakt os i dag, så vi kan vise dig, hvordan UniFactory Jobstyring kan tilpasses til netop din produktion, og sammen skaber vi et fundament for fremtidens effektive produktion.

Generelle krav

Uniconta produktion

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$7,500.00

Komme/Gå tidsregistrering

UniFactory komme/gå modul er et brugervenligt og økonomisk modul til registrering af medarbejdernes komme- og gå tid. Modulet understøtter forskellige former for overtids- og flexopgørelse samt registrering af alle former for fravær. Medarbejderne kan selv tjekke deres saldi. Data kan nemt udlæses til lønsystemer. UniFactory komme/gå fås fuldt integreret med UniFactory jobstyring/tidsregistrering, så man kombinerer komme/gå stemplinger med tidsregistrering på job.

Generelle krav

Uniconta basis

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$7,500.00

Vare-tidslinje

Med UniFactory tidslinjestyring på varebeholdninger, kan I give kunder mere sikre leveringsterminer og disponere mere “just-in-time”. Tidslinjestyringen beregner beholdningen dag for dag for hver eneste vare ud fra de til- og afgange, der er lagt ind på varerne i form af indkøbs-, produktions- og salgsordrer. På ordrelinjer kan I nemt få at vide, hvornår der er nok på lager til at dække kundens ordre eller forespørgsel. Tidslinjestyringen findes også i en variant der sikrer, at lageret ikke kan komme til at plukke til de forkerte salgsordrer. Dette ud fra en “Først til mølle” betragtning i kombination med muligheden for på udvalgte salgsordrer at afmærke op mod kommende indkøb.

Generelle krav

Uniconta logistik

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$5,000.00

Dashboard-pakke

Få totalt overblik med UniFactory Dashboardpakken

Skab en dybdegående forståelse af din salgsudvikling med UniFactory Dashboardpakken. Uanset om du ønsker at spore kunder, varer eller sælgere, giver vores dashboardløsning dig det nødvendige værktøj til at analysere dine data med lethed.

Øjeblikkelig Indsigt: Oplev en revolutionerende måde at se din forretning på. Vores dashboards giver dig øjeblikkelig adgang til afgørende oplysninger, såsom omsætning pr. år og måned, tydeligt opdelt efter kunde- og varegrupper. Dette giver dig mulighed for at træffe velinformerede beslutninger med større indsigt.

Effektiv Ordrekontrol: Hold styr på din ordrebeholdning uden besvær. Med vores dashboardløsning kan du nemt overvåge og administrere dine ordrer. På den måde har du altid styr på din lagerstatus og ordreflow.

Skalerbar Kundeanalyse: Giv dine største kunder den opmærksomhed, de fortjener. Vores dashboardpakke giver dig en enestående mulighed for at følge udviklingen hos dine mest betydningsfulde kunder, hvilket hjælper dig med at identificere mønstre og behov på en mere strategisk måde.

Dybdegående Drilling: Vi går et skridt videre med “drill-down” funktionalitet. Begynd med at se omsætningen pr. år, og udforsk derefter dybere ved at klikke dig igennem måneder og varegrupper. Vores intuitive grænseflade giver dig mulighed for at dykke ned i detaljerne og opdage skjulte muligheder.

Dit Totalværktøj til Analyse: UniFactory Dashboardpakken er ikke bare et simpelt analyseinstrument – det er din nøgle til bedre forretningsmæssig indsigt. Tag kontrol over din salgsudvikling, forstå mønstre og træf beslutninger, der driver din virksomhed fremad.

Kontakt os i dag for at opdage, hvordan UniFactory Dashboardpakken kan tilpasses til netop dine behov, og begynd rejsen mod smartere, datadrevne beslutninger.

Generelle krav

Uniconta basis

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$4,500.00

Forecasting

Med UniFactory Forecasting får I hjælp til at definere jeres minimumslagre mere korrekt og løbende afstemt med kundernes efterspørgsel.

Definér selv regler for, hvor lang tid tilbage i tid, Uniconta skal analysere jeres salg, og sæt regler for, hvordan minimumslageret så skal beregnes.

Når I har fået defineret realistiske minimumsbeholdninger påvirker dette Uniconta’s indkøbsforslag, der både kigger på oprettede salgsordrer og på minimumslager.

I reducerer risikoen for at købe forkert ind og dermed binde penge i forkert lager.

Generelle krav

Uniconta logistik og salgsordre

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$4,995.00

Vedhæftede filer til varer

Med dette plugin får I den store fordel, at I automatisk kan få filer, der er vedhæftet til varer i Uniconta varekartotek, med over i Outlook, når I mailer tilbud, ordrebekræftelser, følgesedler, fakturaer eller indkøbsordrer til kunder eller leverandører. I sparer tid og gør det nemmere at sikre jeres kvalitet, fordi de relevante dokumenter automatisk foreslås på de relevante ordrer.

I varekartoteket i Uniconta kan I angive for hver vedhæftet fil, hvor den skal følge med i mails, f.eks. ordrebekræftelse og faktura. På salgs- og indkøbsordrerne kan I vælge, om alle de afmærkede – eller kun udvalgte af dem – skal følge med over i de mails, I sender til kunderne på den konkrete ordre.

Generelle krav

Uniconta Salgsordre

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$2,995.00

Kvalitetssikring

Med UniFactory kvalitetssikring sikrer I, at medarbejderne i produktionen får den nyeste dokumentation om jeres produkter, samtidig med at de tidsregistrerer og ser jobs i produktionen.

Vedhæftede filer som tegninger, billeder, måleskemaer og lignende følger med ud i produktionen og kan vises på den web-app, medarbejderne bruger i jobregistreringen.

Kontroller, der skal udføres, kan sættes op så en medarbejder ikke kan afslutte et job, uden at udfylde kontrollerne.

I reducerer mængden af fejl og opnår større produktivitet og større kundetilfredshed.

Generelle krav

Uniconta Produktion

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$6,000.00

Samlejob

Samlejob er udviklet til produktionsvirksomheder, der bruger produktionsmodulet i Uniconta.

Med Samlejob kan man samle job fra forskellige produktionsordrer til ét samlet job, så man ikke skal melde tid/forbrug ind på alle produktionsordrerne hver for sig.

Hvis din virksomhed f.eks. har laserskæring, bruger ovne eller malerkabiner eller bukker emner, så vil samlejob give en meget mere realistisk omkostningsfordeling af forbrugt tid og en meget nemmere jobregistrering for medarbejderne i produktionen.

Samlejob virker både i UniFactory’s web-app til tidsregistrering på produktionsordrer og vores tidsregistreringsmodul inde i Uniconta.

Når man har valgt, hvilke job fra hvilke produktioner, der skal samles til ét job, og man registrerer tidsforbrug på jobbet, så fordeler Samlejob automatisk tidsforbruget på de produktionsordrer, samlejobbet er dannet ud fra.

Det gøres forholdsmæssigt ud fra den forventede tid på de indgående produktionsjob.

Samlejob er en forudsætning for, at mange produktionsordrer overhovedet kan bruge jobstyring og få realistiske efterkalkulationer, og dermed forudsætningen for at vide, hvad du tjener på de varer, I fremstiller.

Generelle krav

Uniconta Logistik og produktionsmoduler

Uniconta krav

Client- Vær opmærksom på, at denne Add-on afvikles med en Uniconta standard-bruger

$7,900.00