Projekt-Produktion

Projekt-Produktion kobler modulerne: Tilbud, Salg, Produktion, Indkøb og Projekt, så man får et nemmere flow i hverdagen.

Projektproduktion

Add-on til Uniconta

Projekt-Produktion

Arbejder I projektorienteret, og bruger I projektmodulet i Uniconta, vil I sikkert kunne få glæde af Projekt-Produktion. 

Modulet binder ét eller flere af følgende moduler sammen med projekt: 

  • Tilbud 
  • Salgsordre 
  • Produktion 

Når du opretter et tilbud, oprettes automatisk en salgsordre og et projekt med samme nummer som tilbuddet. Alle væsentlige oplysninger fra tilbuddet eller salgsordren, kopieres med over på tilbuddet. Du slipper for manuelt at skulle oprette både salgsordre og projekt – og du får alle relevante oplysninger med. Du sparer tid og undgår fejl. 

UniFactory - Per & Nicolai

Automatisering af processer

Ved den automatiske oprettelse af en salgsordre eller projekt, sætter vi samtidig reference til projektet og indtægtsart, så du heller ikke skal taste dette. 

Har du solgt en færdigvare (produktionsstykliste), opretter vi automatisk en produktionsordre på varen for dig. Denne får selvfølgelig også automatisk alle relevante referencer til salgsordre og projekt. 

På produktionslinjerne kan du vælge leverandør og antal, der skal indkøbes af udvalgte varer – tryk på en knap, og vi opretter indkøbsordrerne for dig, og sætter reference tilbage på produktionslinjerne til indkøbsordrerne, så du nemt kan springe til dem med F6 tasten. 

Ved færdigmelding af produktionsordren, overføres indrapporteret tids- og materialeforbrug til en projektkladde.  

Fordelen ved at bruge produktionsmodulet i kombination med projekt er, at du så kan reservere de varer, der indgår i styklister, på lageret. Du får med andre ord fuld lagerstyring og varedisponering, hvilket mangler i Uniconta’s projektmodul. 

Samtidig gemmes ALLE transaktioner på projektet, så du får komplet historik via projektmodulet, og kun skal analysere udgifter og indtægter ét sted, for at få det fulde overblik over økonomien i jeres projekter.