Zealand Coating

Zealand Coating

Portræt af Zealand Coating

En dansk silikone fremstillingsvirksomhed.

Zealand Coating producerer silikone folier. Her er der både tale om UV og termisk hærdet silikone, der sælges til flere industrier, blandt andre til medicinsk udstyr, bilindustrien, klæbemasse og andre industrier.

De fleste silikoneforinger fremstillet af Zealand Coating er formålsbestemt designet til kundens specifikke krav, og vi stræber efter at fremstille produkter af høj, ensartet kvalitet. Mange af vores foringer leveres med et testcertifikat, der sikrer aftalt frigivelseskarakteristik.

Zealand Coating er et fuldt ejet datterselskab af Lina Medical ApS.

Skiftet til Uniconta

Et system med en rigtig god brugerflade

“Vores gamle system, Winfinans, levede ikke længere op til vores krav ift. styklister og lagerstyring, og derfor var vi nødt til at finde et nyt system. UniFactory gav en god fremvisning af Uniconta, hvorefter vi var overbevist om, at det var det rigtige system.

Vi valgte Uniconta fordi vi gerne ville have et system med styklister, produktion og lagerstyring, hvor det ikke blev alt for omfangsrigt, men derimod overskueligt og til at betale. Der er andre store systemer på markedet, som kan noget tilsvarende Uniconta, men de er alt for dyre og mere komplicerede end vi har behov for.

Efter at være kommet i drift med systemet, er vi blevet rigtig glade for Uniconta. Implementeringen tog lidt længere tid end vi selv skal estimere, men det skyldtes at vi var sent ude med at lægge ordren hos UniFactory, som derfor ikke havde meget tid til at forberede implementeringen. ” udtaler Philip Fleischer, Direktør hos Zealand Coating.

Zealand Coating

UniFactory som leverandør

Professionel leverandør med god forretningsforståelse

“Jeg har alt i alt haft en positiv oplevelse med UniFactory som leverandør. Selvom implementeringen tog lidt længere tid end ventet, så har jeg ikke en finger at sætte på resten af implementeringen. 

Vi fik den fornødne support og undervisning til at komme i gang med brugen af Uniconta. Her oplevede jeg UniFactory som en professionel sparringspartner gennem hele processen. 

UniFactory har en rigtig god forretningsforståelse, og derfor ved de typisk hvad vi som virksomhed har behov for ift. systemets kunnen. Dermed fik vi skræddersyet Uniconta, så det passer til vores forretningsmodel.” – slutter Philip Fleischer, direktør i Zealand Coating.

PRØV UNICOTA GRATIS I 30 DAGE

Uniconta holder styr på økonomi, projekter, produktion, lager og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital.

Prøv gratis