LoCa

LoCa i Haslev er virksomheden, der har udviklet den kendte KNAX design knagerække og en række andre designprodukter.

Designvarer – Fra NAV til Uniconta

Da LoCa skulle udskifte sit NAV system, var det et krav, at man fik et up to date økonomisystem, der kunne forenkle bogføringen og kunne håndtere salg og ordreflow og kundeprislister.

LoCa havde hørt meget godt om economic, fordi produktet var enkelt at bruge. Men kunne det styre ordreflowet godt nok? Og hvad med prislister og rabatter? Og provision til sælgerne?

Unicontas flexibilitet

Første fremvisning af Uniconta bekræftede, at Uniconta kunne styre på de væsentlige parametre bedre end economic, men systemet havde rigtig mange felter og knapper, og det virkede skræmmende.

Et besøg fra Unifactory afgjorde sagen. Konsulenten havde via unicontas setup-muligheder på forhånd fjernet overflødige felter, så vi oplevede et system, der var meget enkelt at bruge.

UniFactory tager hånd om os som kunde

Thorkild Lundsgaard er direktør i LoCa, og er meget tilfreds med skiftet til Uniconta:

”Vi er fortsat godt tilfredse med skiftet. I dag kan vi meget mere, end vi kunne i vores NAV system, og meget nemmere. Behovet for support er under 1 time om måneden, og selvom udgiften til implementering blev højere end forventet, hvad edb-løsninger oftest gør, ville vi fortsat vælge Uniconta, hvis vi skulle vælge i dag.

Læs mere om LoCa her: LoCa.dk

 

PRØV UNICONTA GRATIS I 30 DAGE

Uniconta holder styr på økonomi, projekter, produktion, lager og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital.

Prøv Gratis