Mølbro Production A/S

Alverdens plovskær fremstilles i Sorø

Fra AS/400 og Robex til Uniconta

Mølbro Production A/S i Sorø med 35 ansatte har gennem mange år været én af verdens førende producenter af plovskær og andre sliddele til landbruget.

Direktør Knud Rughave fortæller: ”Vi havde et konsulentfirma til at hjælpe os med at udvælge de ERP-systemer på markedet, der understøttede vores behov for produktionsstyring, økonomistyring og CRM.

Blandt de udvalgte var Microsoft Business Central 365, IFS fra Sverige, SAP Business One og så Danske
Uniconta – sidste lidt som en outsider.

Inden udskiftningen brugte vi Robex til planlægning og AS/400 til styring af produktion og økonomi. Vi ønskede gerne et system der kunne samle alt hvad vi havde brug for”

Uniconta – Undervurderet program.

Direktør Knud Rughave havde sin skepsis inden Uniconta, og havde kun rosende ord efter præsentationen af Uniconta.

“Uniconta var det sidste system i præsentationsrunden, og inden fremvisningen var vi ret overbeviste om, at vi skulle have ét af de tre andre systemer”

“Det ændrede sig, da vi havde set Uniconta med produktionsoverbygningen fra UniFactory.”

“Uniconta viste sig som langt mere fleksibelt, nemmere at bruge og med et topmoderne økonomisystem. At systemet samtidig er langt det mest konkurrencedygtige af de 3, har faktisk ikke været det afgørende for os.”

“Det var troen på, at her var der et system, vi ville kunne magte, og som samtidig gav os alle de løsninger, vi søgte” fortæller direktør Knud Rughave

UniFactory tager hånd om os som kunde

Med Uniconta har vi fået et system, der både effektiviserer vores produktion og vores administration. Implementeringen er gået fuldstændig som planlagt, og der har ikke været økonomiske overskridelser i forhold til det tilbud, vi har fået fra UniFactory.

Under implementeringen af Uniconta og Unigantt har vi fået god sparring, der vil hjælpe os til at effektivisere gennemløbstider i produktionen, ligesom der har været fokus på at optimere vores arbejdsgange i resten af virksomheden”.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med UniFactory som leverandør.” afslutter Knud Rughave

Læs mere om Mølbro Produktion her: Forside – Mølbro (molbro.dk) 

PRØV UNICONTA GRATIS I 30 DAGE

Uniconta holder styr på økonomi, projekter, produktion, lager og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital.

Prøv Gratis