Malerfirmaet Seehusen

Kundehistorie

Portræt af Malerfirmaet Seehusen

Malerfirmaet Seehusen A/S er et velkonsolideret malerfirma, som når sine mål gennem konkurrencedygtige priser, aftalt kvalitet og seriøsitet overfor deres kunder og samarbejdspartnere. De anser således deres malerfirma som en virksomhed, hvis fornemste opgave er at fungere som et serviceorgan for deres kunder. Dette grundlæggende forretningsprincip har betydet, at deres kundegrundlag i dag i stor udstrækning består af relationer, der går mange år tilbage.

Malerfirmaet Seehusen A/S har siden 1974 været centralt beliggende på Højnæsvej 58 bag Rødovre Centrum. Afhængigt af sæsonen mm. har antallet af malersvende og –lærlinge i en del år ligget stabilt på cirka 35 personer. De er derfor et malerfirma af en størrelse der kan tage alle opgaver.

Indledende samtale

”Vi kom fra C5 systemet som jo ikke længere understøttes og videreudvikles, så for at følge med den teknologiske udvikling besluttede vi os for at undersøge alternativer til C5. Efter at have undersøgt mulighederne blev vi klar over, at Uniconta var det rigtige system for os. I søgen efter et nemt og overskueligt system fravalgte vi NAV da systemet virkede for stort og kompliceret til vores virksomhed. Ligeledes fravalgte vi economics da systemet ikke har integreret projektledelse, så valget faldt på Uniconta.” udtaler regnskabschef Helen Nielsen

“Per Rasmussen fra UniFactory gav en sammenligning mellem systemerne, og gav os så en grundig demonstration af Uniconta, som bekræftede os i, at det var det rigtige system for os. Allerede her var der grundlag for at forsætte dialogen, for det er rart at rådføre sig med nogen, der ved noget om alle systemerne, og som forstår vores behov og hvor vi vil hen”.

“F.eks. økonomisk styring af de mange projekter, vi gennemfører, og herunder import af løndata, fakturering, analyse og efterkalkulation. Med Uniconta har vi fået både en nemmere styring og et bedre overblik. Integrationen med bank for betalinger og indlæsning af kontoudtog har også hjulpet os meget længere end vi kunne komme med C5” fortsætter Helen Nielsen.

Processen og skiftet til Uniconta

“UniFactory lavede et tilbud til os, der samtidig var en tids- og handlingsplan. Køreplan blev overholdt med små løbende ændringer. Gennem hele processen afholdte vi løbende telefonmøder efter vores behov. Selvom Per var vores eneste kontaktperson udviste han stor loyalitet overfor os og var tilgængelig når behovet for kontakt opstod” udtaler Regnskabschef Helen Nielsen.

Vigtige paremetre for os:

  • Effektiv projektstyring
  • Bedre udtræks- og statistikmuligheder
  • Mindre arbejde med de daglige regnskabsrutiner

 

Implementeringen – problemfrit skifte til Uniconta

“Konverteringen af data fra C5 var enkelt og smertefri. Vi fik alle stamdata samt finans-, debitor- og kreditorposteringer med over.

I det store hele synes jeg, at det har været en rigtig god process. Vi lavede en køreplan og den overholdte vi. Per var tilstede og udviste os stor tillid og kendskab til systemets funktioner gennem hele forløbet, og det var primært derfor vi valgte UniFactory som leverandør. Det var en stor styrke at vi havde et løbende samarbejde. Implementeringen og undervisningen i systemet kom løbende og i små dele af gangen, hvilket gjorde det nemmere for os at følge med. Hans undervisning er meget pædagogisk så alle kan følge med, og det har været med til at gøre implementeringen nemmere.” udtaler Helen Nielsen

Succesfuld implementering og efterfølgende support

“Overordnet set er vi meget tilfredse med skiftet til Uniconta. Vi var skeptiske i starten, da vi vidste at det var et nyudviklet system, som oftest indeholder en del fejl, men systemet har overrasket positivt. Selvom der nogle steder kan finpudses en del systemet, så har vi ikke haft nogle problemer og bliver hver dag bedre til at manøvrere rundt i det.

“Vi kan selv meget mere end vi kunne i C5, f.eks. lave egne søgekriterier, egne lister, små rapporter og vores egen indretning af skærmbilleder, så vi kan klare vores arbejde hurtigere.

Det lykkedes nok fordi Per fra UniFactory forstod at gøre alt enkelt for os, også selvom det bag facaden nok slet ikke var så enkelt.

Selvfølgelig dukker der spørgsmål op undervejs, men her har vi fordelen af, at vi oftest kan få fat i UniFactory fra dag til dag. Og fordi de kender vores opsætning og forretning, er det sjældent et problem at få løst en opgave indenfor få dage.” afslutter Helen.

Succesfuldt skifte fra C5 til Uniconta

“Systemet har overrasket positivt. Selvom der nogle steder kan finpudses en del systemet, så har vi ikke haft nogle problemer og bliver hver dag bedre til at manøvrere rundt i det.

Vi kan selv meget mere end vi kunne i C5, f.eks. lave egne søgekriterier, egne lister, små rapporter og vores egen indretning af skærmbilleder, så vi kan klare vores arbejde hurtigere. 

UniFactory forstod at gøre alt enkelt for os, også selvom det bag facaden nok slet ikke var så enkelt.

Selvfølgelig dukker der spørgsmål op undervejs, men her har vi fordelen af, at vi oftest kan få fat i UniFactory fra dag til dag. Og fordi de kender vores opsætning og forretning, er det sjældent et problem at få løst en opgave indenfor få dage.” afslutter Regnskabschef, Helen Nielsen 

PRØV UNICONTA GRATIS I 30 DAGE

Uniconta holder styr på økonomi, projekter, produktion, lager og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital.

Prøv Gratis