Etradan

Etradan

Portræt af Etradan

Etradan er en dansk handelsvirksomhed, der har opfundet og får fremstillet et patenteret system af skraldeposer. Produkterne sælges til de store danske detailkæder.

Etradan har i mange år brugt C5, men søgte et mere tidsvarende system og her kom Uniconta ind i billedet.

Vi var først i kontakt med en anden leverandør af Uniconta og kom ud til et informativt møde hvor vi blev introduceret til systemet. Mødet gik rigtig godt og vi stillede leverandøren nogle spørgsmål ift. hvordan vi kunne implementere systemet bedst muligt så det blev tilpasset vores virksomhed og vores måde at gøre tingene på. Han lovede at vende tilbage med svar på vores spørgsmål og med et konkret tilbud, men vi hørte aldrig fra denne forhandler igen.

Herefter blev vi kontaktet af Per fra UniFactory og her blev vi mødt med en helt anden service. Han var meget mere proaktiv end hvad vi havde oplevet med den anden udbyder af Uniconta.” udtaler Helen Jensen – Office Manager hos Etradan.

Ønsker til fremtidens økonomisystem:

  • Tidssvarende system
  • Mere intuitivt system
  • Komplet lager- og logistikløsning
  • Styklister og produktion
  • Brugervenligt og nemt system

Implementering af Uniconta

”Generelt om Per vil jeg sige, at han udviser stor ekspertise på området, han følger op på vores spørgsmål og man kan altid regne med at få et svar indenfor rimelig tid. Det skal dog siges at det er svært at få fat på ham,hvis der opstår et problem lige nu og her, men hvis man sender en mail, så følger han op på den ved først kommende lejlighed og ringer tilbage. 

Han er meget seriøs og meget professionel og har stor forståelse for den forretning vi driver og hvordan systemet bedst passer til vores forretningsmodel. Han hører hvad man siger og snakker ud fra, hvor vi er som forretning og de problemstillinger vi har. Ved siden af hans professionelle tilgangsmåder, så er han også et hyggeligt menneske at arbejde sammen med og det giver en god blanding af professionalitet og medmenneskelighed.”

  • God forretningsforståelse
  • Stor ekspertise
  • Rimelig tilgængelighed
  • Professionel tilgangsmåde
  • Support gennem hele implementeringen

Evaluering efter implementering

”Uniconta er bestemt en opgradering fra C5. Brugerfladen er meget nemmere og mere intuitivt at bruge. Det er meget struktureret og brugervenligt. 

Implementeringen gik rigtig godt. Jeg planlagde selv meget af den og så har Per støttet mig hele vejen igennem. Generelt har Per håndteret implementeringen rigtig fint. Jeg har ikke haft behov for så meget hjælp under selve implementeringen og det har han respekteret.” forsætter Helen. 

Erfaren hjælp til implementering
Vi oplevede stor erfaring og kvalitet i implementeringen. Målrettet styring af processen, og hjælp når vi havde brug for det.

Kvalificeret support
Vi kan få fat i UniFactory fra dag til dag, og fordi de kender vores virksomhed og installation, får vi altid en kvalificeret og effektiv support.

Interesse og ansvar
Vi oplever en oprigtig interesse og ansvarlighed fra UniFactory’s side. Det har måske været altafgørende for vores succes.

PRØV UNICONTA GRATIS I 30 DAGE

Uniconta holder styr på økonomi, projekter, produktion, lager og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital.

Prøv Gratis