apoteket Rosen

Apoteket Rosen

Apoteket Rosen er en nystartet pharmaceutisk produktionsvirksomhed, der fremstiller pharmaceutiske produkter til danske apoteker

Apoteken Rosen – ARMA

Portræt af Apoteket Rosen

ARMA (Apoteket Rosen’s Magistrelle Afdeling) er en nystartet pharmaceutisk produktionsvirksomhed, der fremstiller pharmaceutiske produkter til danske apoteker.

 

Præsentation af Uniconta

“Vi kom i kontakt med UniFactory gennem Tuborg Nord Consult. Min mand har gennem mange år arbejdet med navision og anbefalede mig at kigge på Uniconta, da det eftersigende var smartere og billigere. Herefter søgte jeg på nettet og faldt over Tuborg Nord Consulting, som jeg senere kontaktede og fik et møde med. Da de hørte hvad vi var for en størrelse virksomhed og hvad mine behov var, så satte de mig i kontakt med UniFactory.” udtaler Elsebeth Marcher fra ARMA.

ARMA’s krav til Uniconta:

  • Styklister
  • Produktionsstyring
  • Batch- og holdbarhedsstyring
  • Lagerstyring
  • Indkøb
  • Integreret webshop

Uniconta i brug

Brugervenligt og effektivt cloud-baseret system

“Vi bruger Uniconta til lagerstyring, produktionsstyring og salg m.m. Jeg har tidligere brugt Navision og det ligner Uniconta meget. Layouted er meget ens, så det har været nemt for mig, at manøvrere rundt i det nye system. 

Vi er en nyopstartet virksomhed, så vi har ikke haft nogle økonomistyringssystemer før. Uniconta er det første vi prøver, men jeg har tidligere erfaring med Navision, der som sagt ligner Uniconta en del. Vi valgte primært Uniconta pga. prisen. Sammenlignet med de andre systemer er Uniconta noget billigere, men funktionen er indtil videre upåklagelig. Derudover er det hamrende smart, at Uniconta er cloud-baseret og man kan tilgå systemet hjemmefra uden, at have en speciel forbindelse gennem virksomheden.

Alternativet var at vi skulle købe Navision, og det er alt for dyrt ift. Uniconta. Selvfølgelig er der nogle små komplikationer i at lære et nyt system, men den markant billigere pris, opvejer det til fulde.” Udtaler Elsebeth Marcher fra ARMA. 

Implementering og support

Pædagogisk undervisning og løbende support

“Der har været ét lille problem med implementeringen af Uniconta. Jeg er ikke vandt til at arbejde med fakturering og har aldrig beskæftiget mig med det, så det har været lidt svært. Men det er jo hverken kritik af systemet eller jer som leverandør. Tværtimod har Per været en utrolig stor hjælp og det har været sindssygt godt at have ham med på sidelinjen. Han er god til at forklare og formidle sig. Jeg har bl.a. modtaget videoer, som jeg løbende genser og som medvirker til at jeg bedre forstår hvordan systemet hænger sammen. Han er meget pædagogisk og vi har altid kunne få fat på ham og har løbende fået support når vi har haft brug for det.” udtaler Elsebeth Marcher.

“Alt i alt synes jeg Uniconta er et super godt system og at UniFactory som leverandør gør et rigtig flot stykke arbejde.” afslutter hun.

Tilfredshed med skiftet til Uniconta

Om skiftet til Uniconta udtaler Elsebeth Marcher fra ARMA:

Kompetent undervisning: “Utrolig god evne til at formidle og undervise i Uniconta. Vi fik support gennem hele processen når vi havde brug for det og modtog videomateriale, som var en stor hjælp.”

Stor forretnings-forståelse: “UniFactory havde stor forståelse for vores måde at drive forretning på og havde dette in mente gennem hele implementeringen.”

Cloud-baseret system: “Uniconta har kun overrasket positivt og det er et kæmpe plus at systemet kan tilgås uden at man fysisk skal være på arbejdspladsen og være tilkoblet en bestemt forbindelse”.

PRØV UNICONTA GRATIS I 30 DAGE

Uniconta holder styr på økonomi, projekter, produktion, lager og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital.

Prøv Gratis