Vores proces og fremgangsmåde

Herunder kan du læse om vores proces fra den indledende dialog til et færdigimplementeret system.

Dialog

Det hele starter med en god dialog. Vi skal lære jeres virksomhed godt at kende, jeres kultur, interne processer, ønsker til fremtiden og mål for et eventuelt projekt. Igennem dialogen får vi input til at gøre vores arbejde godt og effektivt, og kan perspektivere jeres ønsker og mål i forhold til vores omfattende indblik i ERP systemer, og erfaring fra løsning af over hundrede opgaver igennem mere end 25 år.

Muligheder

Efter en god og grundig dialog, præsenterer vi jer for de muligheder vi ser som mest oplagte. Her viser vi jer, hvad vi er kommet frem til vil være det bedste for jer og jeres virksomhed. Det gør vi med afsæt i den gode dialog, vi indledte samabejdet med, så I bliver i stand til at træffe en god beslutning omkring jeres fremtidige økonomisystem.

Undervisning og implementering

Nogle virksomheder ”kan selv” og har måske kun brug for lidt hjælp til opsætning af systemet, og for at få kvalificeret hjælp, når de kører fast eller er i tvivl om noget. Her assisterer vi kun efter behov, og nogle virksomheder kommer helt i drift med under 10 timers hjælp. Andre virksomheder vil gerne have en struktureret undervisning i systemet, med udgangspunkt i virksomhedens behov og arbejdsgange. Her hjælper vi med alt fra datakonvertering fra gammelt system, opsætning, undervisning, tilpasning af udskrifter, opstartshjælp med videre.

Færdigimplementeret

Løsningerne er implementeret, og alt er i drift.

Selvom alt kører som det skal, så vil der alligevel altid opstå spørgsmål. Nye forretningsmuligheder og arbejdsgange giver nye og ændrede behov. Derfor står vi efterfølgende klar til at hjælpe jer i det daglige med supportog sparring.

Har du spørgsmål til, hvordan vi arbejder?

Kontakt os her:

Udfyld formularen her, så svarer vi hurtigst muligt