nopCommerce

nopCommerce tilbyder kraftfulde ud-af-boksen funktionaliteter til effektiv B2C og B2B salg – helt gratis og uden restriktioner.

Introduktion til nopCommerce

nopCommerce

Overvejer du en webshop, bør du kigge på NopCommerce. NopCommerce har mange fællestræk med WooCommerce, men NopCommerce er bare bredere, nemmere og med større udvalg af plug-and-play designs og værktøjer til at lave en lækker og brugbar webshop.

UniFactory kan hjælpe dig hele vejen. Skal du hurtigt og billigt i gang, har vi færdige layouts, hvor du kan komme i gang næsten med det samme, når selvfølgelig du har lagt billeder og beskrivelser ind af dine varer.

Og det er bedre at komme i gang hurtigt og billigt og så få nogle erfaringer – så længe man kan blive ved med at udvide og forbedre den platform, man er startet på.

Store og mellemstore virksomheder

Skaler hurtigt din onlinebutik med effektivt indbygget funktionalitet: integration med betalings- og forsendelsestjenester; lagerstyring; marketing og SEO værktøjer; og “mobilvenlige” butikker.

Entreprise virksomheder

Brug multi-leverandør og multi-butik funktionalitet (B2B og B2C). Få den maksimale ydeevne ift. virksomhedskvalitet. Nem integration og ubegrænsede tilpasningsmuligheder.

Globale virksomheder


Et fleksibelt system, der tilpasses dine krav: GDPR; multi-valutaer og multi-sprog; regionale skatter og retshjælp; ledelse af flere internationale butikker; integration med lokale tjenester og udbydere m.m.

Har du spørgsmål til NOP-Commerce?

Kontakt os her:

Skriv dit spørgsmål her, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Per, Nicolai og Ole - UniFactory